Baanregelement

In samenwerking met Kei-fit kunnen we onze leden op een leuke aanbieding attenderen! Als er leden zijn die graag overdekt zouden willen tennissen in de winter.

Dan kan dat tegen een mooi tarief bij Kei-fit.

Mocht u er interesse in hebben, klik dan op de onderstaande link van Social deal(wel eerst even inloggen op de Social Deal website om van de aanbieding van Kei-fit gebruik te kunnen maken)

Kei-fit Social Deal

Kei-Fit Lichtenvoorde
Lievelderweg 88A
7131 MG Lichtenvoorde
0544-374245
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kei-fit website

  1. Leden mogen alleen van de banen gebruik maken via reservering op het reserveringsbord d.m.v. de ledenpas. Dit geldt zowel overdag als ’s avonds.
  2. Introducees kunnen tegen betaling van € 5,00 per keer, gebruik maken van de tennisbanen. Ook voor hen geldt dit reglement.
  3. Voor enkelspel geldt een speeltijd van 30 minuten; Voor dubbelspel geldt een speeltijd van 45 minuten. Het reserveringsbord toont aanvangstijden die met een kwartier verspringen. Door de ledenpas op de gewenste aanvangstijd van een willekeurige baan te hangen kunnen leden een baan reserveren. Als gekozen wordt voor een baan waar op dat moment een enkelspel gespeeld wordt dan moet de ledenpas 30 minuten na de aanvangstijd van de op dat moment spelende leden opgehangen worden. Eén vakje vrij laten dus. Wordt er voor een baan gekozen waar op dat moment een dubbelspel gespeeld wordt, dan moet de ledenpas 45 minuten na de aanvangstijd van de op dat moment spelende leden opgehangen worden, twee vakjes vrijlaten.Er moeten altijd evenveel ledenpasjes hangen als er spelers zijn. Dus bij dubbelspel 4 pasjes en bij enkelspel 2 pasjes.
  4. Tot 18.00 uur mag ieder lid gebruik maken van alle banen. Na 18.00 uur mag de basisschooljeugd tot 19.00 uur gebruik maken van banen 4 en 5, uiteraard via het reserveringssysteem. Middelbare scholieren en senioren mogen na 18.00 uur gebruik maken van alle banen. Een combinatie van basisschooljeugd en minimaal 2 senioren en/of middelbare scholieren mag na 19.00 uur gebruik maken van alle banen. Leden worden beschouwd als middelbare schooljeugd vanaf het jaar waarin het lid 12 jaar wordt.
  5. Dubbelen is verplicht als hiervoor aanleiding is. Bijvoorbeeld als de wachttijd meer dan 30 minuten bedraagt of op aanwijzing van het bestuur of door het bestuur aangewezen personen.
  6. Doorreserveren, op dezelfde baan als waarop gespeeld wordt of op een andere baan, is alleen toegestaan nadat de huidige speeltijd is afgelopen.
  7. Competitie- en toernooiwedstrijden alsook tennislessen, piramidewedstrijden en andere officiële activiteiten hebben voorrang boven individueel gebruik.
  8. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet of in twijfelgevallen beslist het bestuur.