Baanregelement

Afgelopen vrijdag hebben we met de jeugd van VLTC gebowld bij de Ploeg. Er deden bijna 30 jeugdleden mee. Super leuk dat er zoveel kinderen waren! Iedereen deed fanatiek mee. En heel leuk om te zien hoe de grotere kinderen de kleintjes hielpen met bowlen. En dit had effect. De allerkleinsten, Lauren en Levi, scoorden de hoogste punten! Na twee uur bowlen had iedereen reuze trek. De frietjes met snack smaakten lekker.

Het was een geslaagde avond!

Deze week zijn er nog een paar inhaallessen. Daarna vakantie en een trainingsstop tot 10 februari.
We zien jullie graag allemaal weer bij het nieuwjaarstoernooi op 12 januari. De uitnodiging hiervoor volgt.

Fijne feestdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar!

  1. Leden mogen alleen van de banen gebruik maken via reservering op het reserveringsbord d.m.v. de ledenpas. Dit geldt zowel overdag als ’s avonds.
  2. Introducees kunnen tegen betaling van € 5,00 per keer, gebruik maken van de tennisbanen. Ook voor hen geldt dit reglement.
  3. Voor enkelspel geldt een speeltijd van 30 minuten; Voor dubbelspel geldt een speeltijd van 45 minuten. Het reserveringsbord toont aanvangstijden die met een kwartier verspringen. Door de ledenpas op de gewenste aanvangstijd van een willekeurige baan te hangen kunnen leden een baan reserveren. Als gekozen wordt voor een baan waar op dat moment een enkelspel gespeeld wordt dan moet de ledenpas 30 minuten na de aanvangstijd van de op dat moment spelende leden opgehangen worden. Eén vakje vrij laten dus. Wordt er voor een baan gekozen waar op dat moment een dubbelspel gespeeld wordt, dan moet de ledenpas 45 minuten na de aanvangstijd van de op dat moment spelende leden opgehangen worden, twee vakjes vrijlaten.Er moeten altijd evenveel ledenpasjes hangen als er spelers zijn. Dus bij dubbelspel 4 pasjes en bij enkelspel 2 pasjes.
  4. Tot 18.00 uur mag ieder lid gebruik maken van alle banen. Na 18.00 uur mag de basisschooljeugd tot 19.00 uur gebruik maken van banen 4 en 5, uiteraard via het reserveringssysteem. Middelbare scholieren en senioren mogen na 18.00 uur gebruik maken van alle banen. Een combinatie van basisschooljeugd en minimaal 2 senioren en/of middelbare scholieren mag na 19.00 uur gebruik maken van alle banen. Leden worden beschouwd als middelbare schooljeugd vanaf het jaar waarin het lid 12 jaar wordt.
  5. Dubbelen is verplicht als hiervoor aanleiding is. Bijvoorbeeld als de wachttijd meer dan 30 minuten bedraagt of op aanwijzing van het bestuur of door het bestuur aangewezen personen.
  6. Doorreserveren, op dezelfde baan als waarop gespeeld wordt of op een andere baan, is alleen toegestaan nadat de huidige speeltijd is afgelopen.
  7. Competitie- en toernooiwedstrijden alsook tennislessen, piramidewedstrijden en andere officiële activiteiten hebben voorrang boven individueel gebruik.
  8. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet of in twijfelgevallen beslist het bestuur.