Evenementen

De zon en de temperatuur weerhielden 26 tenniskids er afgelopen zaterdag niet van om zich vol enthousiasme te storten op allerlei tennis- en waterspelletjes. 13 kinderen van onze eigen vereniging en nog eens 13 kinderen van verenigingen uit de regio stonden om 9:00 uur klaar voor de warming up die verzorgd werd door twee meiden uit onze gele jeugd. Daarna gingen de kinderen in vier groepen langs verschillende tennisspelletjes. Die bleken af en toe best lastig maar iedereen deed heel erg zijn best en er werden veel punten gescoord!

Het was helemaal niet erg dat in de tweede serie de tennisbal werd verruild voor een spons of een waterballon. Dat was eigenlijk nog veel leuker!

Na een hele sportieve ochtend gingen de broodjes knakworst er van harte in!
Er was na afloop voor iedereen een medaille. Van chocola, dus die werden snel naar binnen gesmikkeld. Het was een hele gezellige ochtend, voor herhaling vatbaar!

Wil je ook zo’n gezellige ochtend of middag beleven, kom dan op 16 juni naar onze open tennisdag “sla je slag”. Met ’s ochtends allerlei activiteiten en wedstrijden voor kinderen en hun ouders en ’s middags een programma voor de volwassenen.

Geef je hier op!

Inzenden nieuws

Wil je zelf nieuws insturen? Bijvoorbeeld een verslag (met foto's) van een competitie dag?

Zend je stuk in!

 

Inzenden